Handheld toimittaa ennätystilauksen maailman suurimmalle pakettitoimittajalle

0 4

Pienikokoinen ja puettava SP500X ScanPrinter on ainutlaatuinen skannaus- ja tulostusratkaisu, joka poistaa tulostettujen etikettien tarpeen ja yhdistää 2D-imager, mustesuihkutulostuksen ja langattomuuden samaan laitteeseen. Käteen kiinnitettävä SP500X skannaa paketin ja lähettää tiedot varastonhallintajärjestelmään (WMS), joka tunnistaa paketin ja sen lähetyspaikan. Nämä tiedot lähetetään välittömästi takaisin laitteeseen, joka tulostaa ohjeet suoraan pakettiin ilman etikettiä.

SP500X perustuu Hewlett-Packardilta (HP) lisensoituun mustesuihkutulostusteknologiaan. Lisäksi se hyödyntää uutta ja innovatiivista teknologiaa, joka tehostaa pakettilajittelua ja varastonhallintaa. Handheldilla on HP:n kanssa sopimus, jonka puitteissa se kehittää ja myy maailmanlaajuisesti tulostustuotteita, jotka pohjautuvat HP:n lämpömustesuihkupatruunoihin.

“Olemme odottaneet ensimmäisen suuren tilauksen toimittamista. On hienoa jatkaa tätä pitkäkestoista yhteistyösuhdetta ja saada toimittaa ainutlaatuista puettavaa ratkaisuamme maailman johtavalle pakettitoimittajalle. Heidän päätöksensä jatkaa kumppanuutta Handheldin kanssa tämän ennätystilauksen myötä on todiste siitä, että SP500X todellakin tehostaa tuottavuutta”, kertoo Handheld US:n toimitusjohtaja Jim Rimay.

“Haastavina aikoina on hieno saavutus rakentaa ja toimittaa näin tärkeä laite suuren mittaluokan asiakkaalle. Olemme ylpeitä siitä, että globaalisti johtava toimija on jälleen kerran valinnut meidät tehtäväkriittisten tuotteiden toimittajaksi. Se korostaa sitä, että olemme onnistuneet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa lisäämään tehokkuutta, parantamaan käytettävyyttä ja tuomaan arvoa heidän toiminnalleen”, sanoo Handheld Groupin toimitusjohtaja Thomas Löfblad.

Saatavuus

SP500X ScanPrinteria on varastossa valmiina tilattavaksi.

Hyödyllisiä linkkejä

Lehdistökuvat
SP500X ScanPrinter
SP500X-asiakastarina
Tuote-esittelyvideo
 
Tietoa Handheldista
Handheld Group on kestävien kannettavien tietokoneiden, kämmenmikrojen ja tablettitietokoneiden valmistaja ja maailmanlaajuinen toimittaja. Handheld ja sen yhteistyökumppanit eri puolilla maailmaa toimittavat täydellisiä mobiiliratkaisuja mm. geomatiikan, logistiikan, metsänhoidon, joukkoliikenteen, kunnallistekniikan, rakennusten, huoltoalan, kaivosteollisuuden, turvallisuus- ja sotilastoiminnan alalla toimiville yrityksille. Ruotsalaisella Handheld Groupilla on tytäryhtiöt Suomessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Alankomaissa, Italiassa, Saksassa, Sveitsissä, Australiassa ja Yhdysvalloissa. http://www.handheldgroup.com/fi/?utm_source=PRNewsWire&utm_medium=PressRelease&utm_campaign=RecordOrder

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/1798584/Handheld_Group.jpg

SOURCE Handheld Group AB

FOLLOW US ON GOOGLE NEWS

Read original article here

Denial of responsibility! Trusted Bulletin is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.

Leave A Reply

Your email address will not be published.